Zonne energie

Bij zonne energie richt Huibers zich vooral op Midden- en KleinBedrijven. Wij geven hen de mogelijkheid om financieel aantrekkelijk te investeren in duurzame energie. In samenwerking met Enerpro verzorgen wij een gedegen advies, een scherpe offerte, korte terugverdientijd en een nette installatie.

 


Naast bedrijven geeft Huibers ook particulieren de mogelijkheid om te investeren in zonne energie.  Als u geïnteresseerd bent is dit het juiste moment om te investeren. Sinds 2 juli 2012 kunt u namelijk subsidie aanvragen voor zonnepanelen. Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden.

 


Om een idee te krijgen van de werking van zonnepanelen, kunt u het filmpje hieronder bekijken die een korte animatie geeft.

Toelichting:

- Het licht wordt opgevangen door de zonnepanelen.

- De zonnepanelen wekken een gelijkstroom op.

- Een omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom.

- Uw apparaten gebruiken deze stroom.

 


Huibers heeft al verscheidene projecten omtrent zonnepanelen gedaan. Hier volgen een paar voorbeelden om u een beeld van deze projecten te geven.

- Om mensen meer informatie te geven over zonnepanelen hebben we in samenwerking met Enersolar een presentatie gegeven. Deze presentatie vond plaats in de openbare bibliotheek te Veenendaal en bleek een groot succes te zijn. Ruim 50 mensen waren komen kijken en er waren veel positieve reacties van het publiek.

- In Veenendaal hebben wij voor een particuliere klant zonnepanelen geplaatst. Het ging om 9 stuks op het dak van het huis met een piekwaarde van 240w per paneel. Dit project kwam zelfs ook op televisie! TV programma Hart van Nederland maakte een reportage van familie Storm en hun zonnepanelen.

- Voor een gewaardeerde klant hebben we in samenwerking met ENERPRO een bijzondere opstelling gemaakt. Het betreft 24 panelen in een opbouw opstelling. Het geheel is uitgevoerd in zwarte panelen! Een unieke uitstraling in het landelijke gebied!

Voor een totaal overzicht kunt u ook altijd nog ons nieuwsarchief bekijken