Beeld

Uw nieuwe Smart TV laten installeren?

Huibers Elektrovakzaak is een vertrouwd adres voor de aanschaf van een nieuwe Smart TV. U vindt modern Smart Televisie assortiment met de nieuwste modellen en levert bovendien concurrerende prijzen. U wilt uw nieuwe aanwinst bovendien vakkundig laten installeren? Maak dan gebruik van de Huibers Elektrovakzaak installatie service zodat u volop kunt genieten van uw aankoop.

Wat doen we voor u?

- Bezorgen van uw aankoop op afspraak
- Uw oude televisie wordt retour genomen
- Uw nieuwe televisie wordt uitgepakt
- Het verpakkingsmateriaal wordt afgevoerd
- Uw TV wordt op de meegeleverde voet geplaatst
- Uw aanwinst wordt op TV signaal middels kabel, Ci+ module of decoder aangesloten
- Uw TV wordt op het (draadloos) netwerk aangesloten (denk aan uw wachtwoord)
- De TV-zenders worden ingesteld
- Een demonstratie van het door u gekochte televisie

Huibers Elektrovakzaak installatieprijs € 50,- *

(* afstand: 10 km rond Veenendaal, op basis van 1 uur arbeid)

 

Samsung UE40KU6445 Ultra HD TV: Leverbaar vanaf € 799,-

 

Kies uit de modernste Flatscreen's en accessoires

Mooiere kleuren, scherpere beelden door Ultra HD, een diep contrast en gereduceerd stroomverbruik. Kortom, Huibers Electrovakzaak biedt u een uitgekiend FLATSCREEN assortiment, samengesteld uit de nieuwste (SMART) LED tv's van Samsung, Panasonic en Philips.

 

De toegevoegde waarde van Huibers Elektrovakzaak

De ervaring leert dat een TV toestel uit de doos of met fabrieksinstellingen zelden een optimaal beeld oplevert. Dat is jammer want je kostbare toestel kan een stuk beter presteren als het met de ideale beeldsettings is ingesteld. Dat is precies de toegevoegde waarde van Huibers Elektrovakzaak. Als beeldexperts zijn wij ver gegaan in het uitzoeken van de ideale beeldinstellingen. Waarom? Wij willen graag dat u ook kunt genieten van een prachtig beeld met veel detail en een diepe zwartweergave.

Samsung UE40J6470 Curved Smart TV

Huibers Electrovakzaak: dealer van Ziggo

Ziggo levert in o.a. Veenendaal en omgeving televisie, digitale televisie, internet en telefonie. Wilt u overstappen van uw huidige provider naar Ziggo? De Huibers Electrovakzaak overstapservice verzorgt het aanvraag traject. Aanvullend kunnen we behulpzaam zijn bij het aanleggen- en opnieuw aansluiten van uw installatie. Alle door Huibers Electrovakzaak verkochte televisie toestellen zijn vanzelfsprekend Ziggo gecertificeerd. Het meest recente Ziggo zenderoverzicht ligt gratis voor u klaar!

Smartcard

Om digitale televisie via Ziggo te kijken heeft u een smartcard nodig. Deze wordt in een digitale ontvanger of samen met een CI+ module achterin uw televisie toestel geplaatst. Zodra de smartcard wordt geactiveerd, kunt u volop genieten van digitale (interactieve) televisie en extra zenderpakketten bestellen. Meer weten? in onze winkel kunnen we u volledig informeren.