Beeld

Samsung UE55K6370 Curved Smart TV

Samsung UE55K6370 Smart TV
 

Heerlijk TV kijken

Netflix, uitzending gemist of je favoriete TV programma? Je geniet van een perfect beeld met diepere contrasten die de werkelijkheid benaderen. Een realistische kijkervaring is mogelijk, dankzij Contrast Enhancer. Dit intelligente systeem regelt het contrast afzonderlijk voor verschillende delen van dit mooie Full HD televisie scherm.

 

CURVED | het voordeel

Dankzij de licht gebogen vorm van Samsungs Curved TV's zit je midden in het centrum van de actie. Met een breder kijkveld, meer diepte werking en een kijkafstand die voor ieder punt van het scherm hetzelfde is. Het beeldformaat lijkt bovendien optisch groter.

 

Scherpere details 

Samsungs Micro Dimming Pro levert dieper zwart en zuiverder wit voor een prachtig helder, contrastrijk beeld. Werkelijk alles ziet er beter uit.


Een TV als Multimediacenter?

Je foto's vanaf je telefoon weergeven op TV? Youtube vanaf je tablet? Creëer je eigen multimediacenter. Dankzij de HDMI-ingangen van Samsung TV's en ingebouwde wifi tover je je eigen kamer om in een multimediacenter. Via HDMI speel je content van allerlei apparaten rechtstreeks af op je TV.

Een Smart UHD TV met perfecte kleuren


Mooiere beelden met betere kleuren. Samsungs Wide Color Enhancer gebruikt een uiterst geavanceerd algoritme om de beeldkwaliteit aanzienlijk te verbeteren, verborgen details in beeld te brengen en kleuren weer te geven zoals de natuur ze bedoeld heeft.

 

Hogere snelheden

De krachtige Quad Core processor maakt je Samsung Smart TV een stuk sneller. Hij reageert onmiddellijk op opdrachten en apps worden direct gestart. Ook multitasken met het Multi-Link Screen gaat nu erg snel. 

 

Duik dieper in je content

De Auto Depth Enhancer varieert het contrast tussen verschillende gebieden van het beeldscherm zodat het beeld veel diepte krijgt. Een intens meeslepende kijkervaring, gewoon op je eigen TV.

 

Verbeter je TV geluid

Je wilt ook een beter TV geluid? Sluit je TV dan aan op een soundbar. Of kies voor een draadloze luidspreker uit het assortiment van Samsung. Kom langs voor een demonstratie. Klik hier voor Soundbars.

 

  UE55K6370  

   -  Beeldformaat: 55 inch 

   -  Resolutie: 1920 x 1080 pixels          

   -  Smart TV   

   -  Micro Dimming Pro     

   -  Apps: NETFLIX, NPO ....             

   -  WiFi en Ethernet                           

   -  Quad Core Processor  

   -  1.23 x 78 x 23.5 cm, op voet   

Huibers Electrovakzaak prijs:

   € 899,-  

  BESTELLEN  

bezorg- en installatie service

 


 Laan der Techniek 3 bsp;winkel@huiberselectra.nl  |  0318-513245  |  Gratis parkeren