Beeld

Samsung UE49KS7500 Curved Ultra HD TV

Samsung 49 inch Curved Ultra HD TV

De nieuwe norm:

ULTRA HD


Geniet van je favoriete film of tv programma met een Curved Ultra TV. De resolutie van 3840 x 2160 pixels zorgt een optimale beeldkwaliteit en brengt daarmee een ultieme kijkervaring.
Een levensecht beeld en de kleinste details worden zichtbaar. ULTRA HD: Demonstratie klaar bij Huibers Elektrovakzaak!


Full HD:   1920 x 1080 pixels
Ultra HD: 3840 x 2160 pixels

 

Levenechte kleurbeleving

Beleef alle tinten van de rijke en levensechte kleuren dankzij Samsungs Eco-vriendelijke Quantum Dot technologie. SUHD TV brengt je 64 keer meer kleuren dan conventionele TV's.

Diep contrast

UHD Dimming optimaliseert contrasten, kleuren en scherpte voor een levensechte beeldkwaliteit. Deze technologie werkt zelfs nog beter dan de bestaande Micro Dimming en zorgt dan ook voor een weergaloze kijkervaring. 

 

Draadloze luidsprekers vanaf € 199,-

 

Minder lichtweerkaatsing

Om lichtweerkaatsing tegen te gaan, liet Samsung zich bij het ontwikkelen van de Ultra Black technologie inspireren door unieke nano-patronen uit de natuur. Zo is het altijd prettig TV-kijken, zelfs in de lichtste woonkamer.


Remastering naar UHD

Samsungs SUHD Remastering Engine analyseert content met lagere resolutie en remastert deze automatisch naar SUHD. Hierdoor benaderen de scènes de bedoelingen van de maker zo dicht als maar kan.

 

HET voordeel van CURVED

Dankzij de licht gebogen vorm van Samsungs Curved TV's zit je midden in het centrum van activiteit, met meer diepte werking en een breder kijkveld met een kijkafstand die voor ieder punt van het scherm hetzelfde is.

 

 

Duik dieper in je content

Auto Depth Enhancer varieert het contrast tussen verschillende gebieden van het beeldscherm zodat het beeld veel diepte krijgt. Een intens meeslepende kijkervaring, gewoon op je eigen TV. 

Laat je raken door een perfecte beeldkwaliteit

De Precision Black technologie verbetert het contrast dankzij een optimale lichtproductie en maakt alles nog mooier en spectaculairder. 

 

Snelle draadloze verbinding

Via de ingebouwde Wi-Fi verbind je je Smart TV met internet zonder dat hiervoor allerlei kabels nodig zijn. De omgeving blijft netjes opgeruimd zodat je volop geniet van het schitterende design van je TV. 

 

Verbeter je TV geluid

Je wilt ook een beter TV geluid? Sluit je TV dan aan op een soundbar. Of kies voor een draadloze luidspreker uit het assortiment van Samsung. Kom langs voor een demonstratie. Klik hier voor Soundbars.

 

 

   UE49K7500   

- Beeldformaat: 49 inch 

  - SUHD CURVED TV: ja

  - Resolutie: 3840 x 2160 pixels   

  - UHD DIMMING    

  - Quantum Dot technology 

  - Apps: Netflix, NPO ...   

  - WiFi en Ethernet                             

  - Quad Core Processor  

  - 109 x 70 x 23.5 cm, inclusief voet  

 Huibers Electrovakzaak prijs: 

   € 1599,-  

  BESTELLEN   

bezorg- en installatie service 


 Laan der Techniek 3  |  winkel@huiberselectra.nl  |  0318-513245  |  Gratis parkeren