Geluid

NAD C516BEE

Audiofiel ontwerp en perfect geluid

Ondanks de uiterst betaalbare prijs voldoet de C516BEE aan alle kwaliteitseisen die NAD tot iets bijzonders hebben gemaakt. Het circuit heeft een erg geavanceerd ontwerp waarmee de componenten hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. De gevoelige audiocircuits zijn effectief geïsoleerd van de voeding en display, zodat het geluidssignaal niet vervormd wordt door externe ruis.

Alle componenten zijn zorgvuldig geselecteerd voor de best mogelijke geluidskwaliteit, van het loopwerk tot de audiofiele Cirrus Logic 24-bit D/A-converter en de analoge versterkers. Deze slimme en doordachte constructie zorgt ervoor dat de C516BEE veel duurder klinkt dan hij is.

 

 

Heeft muziek de hoogste prioriteit?

Natuurlijk is een speler waarmee je Blu-ray, DVD, MP3, digitale foto's en muziek-CD's kunt afspelen erg handig. Maar je hebt echt een superzwaargewicht nodig wil je een Blu-ray-speler hebben die zich kan meten met de geluidskwaliteit van de C516BEE. De bediening van een CD-speler is bovendien eenvoudiger en sneller. Daarom is het een goede en economische oplossing om te investeren in een goedkope Blu-ray-speler, en die te combineren met een echte CD-speler.

 

Kwaliteit in plaats van knoppen

Veel hifi-fabrikanten proberen hun apparaten zo vol mogelijk te proppen met allerlei 'features' (lees: overbodige knoppen). NAD volgt nog steeds zijn eigen 'no nonsense'-principe. Op het overzichtelijke voorpaneel vind je daarom alleen de knoppen voor de belangrijkste functies, en een display met alleen de informatie die je echt nodig hebt. Natuurlijk heeft deze CD-speler ook een afstandsbediening, en hierop vind je de knoppen voor directe nummerkeuze en veel andere functies.

 

 

Specificaties:

- Speelt CD, CD-R/W

- Decodeert MP3 en WMA files van CD-R tot wel 10 uur doorlopend afspelen

- 24/192 Sigma/Delta D/A converters tbv lage ruis en perfecte lineariteit

- Specifieke Audio OP Amps om muzikaal geluid te verzekeren

- Zorgvuldig geselecteerde weerstanden en andere passieve componenten met kleine toleranties voor kritieke circuits

- Afstandbediening met alle functies

- Repeat functie voor 1 nummer, 1 disc of A-B repeat

- Program play met directe bediening via afstandbediening

- Voor- en achteruit spoelen en zoek functie

- Informatie VFD display geeft volledige nummer en tijd informatie

- Dimmer tbv de display

- COAX en Optische digitale outputs

- Afm. (BxHxD): 435x60x241mm

- Gewicht: 3,5 kg

- Leverbaar in graphite