Geluid

Bluesound Node 2

De populaire Bluesound NODE is muziek streamer is opgevolgd door een MK2 versie. Het uiterlijk is niet alleen sterk veranderd, de nieuwe NODE is ook voorzien van een aantal verbeteringen in kwaliteit en functionaliteit.

 

 

De reactietijd is nóg sneller geworden. De muziek zal, zelfs bij erg grote High Definition bestanden, meteen beginnen te spelen nadat er op ‘Play’ gedrukt is.

De NODE 2 bezit een krachtige processor, een 32-bit/192kHz DAC. Naast een aansluiting voor een subwoofer heeft hij ook een digitale in/-uit en uitgang en een hoofdtelefoon aansluiting. Draadloos streamen vanaf je smart device is ook mogelijk dankzij aptX Bluetooth. Sluit een portable harde schijf aan op de USB-aansluiting en scroll snel door je eigen muziek.

 

De Bluesound Node 2 bezit zelfs een handige functie waarmee de stijlvolle streamer met elke afstandsbediening kan worden bediend. Bovenop de Node 2 zitten ook handige bedieningstoetsen, handig wanneer je even geen afstandsbediening of smart device bij de hand hebt.

 

De nieuwe Bluesound NODE 2 wordt geleverd in zwart, voor een adviesprijs van € 549,-