Geluid

Bluesound Powernode2

De POWERNODE 2 brengt naast volgende-generatie eigenschappen, functies en aansluitmogelijkheden ook een heleboel vermogen naar de moderne Hifi-wereld. Dit nieuwe en bekroonde HybridDigital vesterker-ontwerp van Bluesound heeft en veel groter dynamisch vermogen en kan aanzienlijk meer stroom leveren. Daardoor worden niet alleen de kleinste details perfect weergegeven je kan ook luider spelen dan ooit, met dezelfde precieze, compleet vervormingsvrije klank die je van Bluesound gewend bent. Mag hij nog wat harder? Ga je gang!

Speakerklemmen van hoge kwaliteit maken het gebruik van high-end luidsprekerkabels mogelijk en zorgen voor een gelijkmatige stroom van vermogen, zelfs aan de meest veeleisende topluidsprekers.

Een elektronisch wisselfilter en een subwooferuitgang zijn ook weer beschikbaar, omdat we blijven geloven in een hoogwaardige 2.1 stereoweergave. De POWERNODE 2 leidt de weg naar de toekomst van de Hifi.

Speel naar hartelust bestanden af die in je netwerk zijn opgeslagen, luister naar internet radio of geniet van The Beatles op Spotify ...  

Huibers Elektrovakzaak prijs € 899,-