Inbouw

Liebherr CUN3033 Comfort Upside-Down koelkast

 

LED verlichting is energiezuinig, heeft een zeer lange levensduur en een minimale warmteafgifte. Daarnaast is voor LED-technologie weinig ruimte nodig waardoor de verlichting plaatsbesparend in het interieur kan worden geïntegreerd.

 

  • Energieklasse: A+
  • Inhoud koeldeel: 196 liter
  • Inhoud vriesdeel: 78 liter
  • SuperFrost
  • No Frost
  • LED temperatuur display
  • Afm: 1800 x 550 x 629 mm

 

 

Nooit meer ontdooien

De Liebherr CUN 3033 is een 55 cm brede NoFrost koel-/vrieskast. Comfort model met handige voordelen: LED verlichting, invriesautomaat, flessenrooster, een half deelbare glasplaat en verstelbare deurvakken met gehard glazen bodem. Dankzij NoFrost hoeft u nooit meer te ontdooien.

 

GlassLine elementen

De kwalitatief hoogwaardige afwerking van het interieur wordt gecompleteerd door de GlassLine elementen. De draagplateaus en deurvakken zijn gemaakt van veiligheidsglas en afgewerkt met edelstalen lijsten.

 

SuperFrost

De SuperFrost automaat maakt het invriezen eenvoudig. Een snelle temperatuurdaling creëert de koude reserve voor vitamine vriendelijk invriezen. Na het invriesproces schakelt SuperFrost automatisch uit.

 

No Frost

De NoFrost-apparaten van Liebherr bieden professioneel invriesvermogen. De luchtcirculatie voert warmte en vocht af waardoor er geen  ijsvorming in uw vriezer meer ontstaat. Hierdoor worden uw levensmiddelen niet meer met rijp bedekt, vriezen verpakkingen niet aan elkaar vasten hoeft u nooit meer te ontdooien.

 

 

 

Hoogwaardige afwerking

De kwalitatief hoogwaardige afwerking van het interieur wordt gecompleteerd door de GlassLine elementen. De draagplateaus en deurvakken zijn gemaakt van veiligheidsglas en afgewerkt met strakke lijsten.