Witgoed

Samsung DV70F5E2HGW Warmtepompdroger

ENERGIEKLASSE A++

De technologie van de warmtepomp biedt een efficiëntere, kosteneffectievere en behoedzamere manier om kleding te drogen. Met een energieklasse van A++, maakt deze technologie gebruik van een ‘koelmiddel’ in plaats van elektriciteit om de lucht te verwarmen, waardoor aanzienlijk minder stroom wordt verbruikt.

 

Met Diamond Drum trommel

De Diamond-trommel heeft een unieke “zacht spiraal” vormgeving met gladde, diamantvormige randen die uiterst zacht voor uw kleding zijn. De kleine watergaatjes daarin voorkomen dat uw kleding bekneld raakt of beschadigd wordt.

 

Een handig geheugensteuntje voor het reinigen van de filter

Het alarm voor het reinigen van het filter is een handig geheugensteuntje wanneer het tijd is om de condensfilter te reinigen, omdat dit snel vergeten kan worden. Bovendien controleert een sensor of de filter daadwerkelijk gereinigd is.

 

Kiezen uit links of rechts openen

De Samsung DV70F5E2HGW warmtepompdroger beschikt over een deur die voor maximaal gemak ook andersom kan worden gemonteerd. Na installatie bepaalt u gewoon zelf welke kant voor u het makkelijkst is om de deur te openen.

 

Stijlvolle, praktische vormgeving

De witte glazen deur. Een eenvoudige bediening door het ijsblauwe display. De zorgvuldig ontworpen tiptoetsen maken het geheel stijlvol , waardoor de machine moeiteloos past in elk modern interieur.

 

 

 

     Samsung DV70F5E2HGW warmtepompdroger € 599,-