Beeld

Samsung UE65KS7000 Ultra HD TV

Samsung 49 inch Curved Ultra HD TVSUHD met Quantum DOT
Als je écht het neusje van de zalm op tv-gebied wilt, dan doe je er goed aan in ons assortiment televisies uit te kijken naar de SUHD-modellen. De quantum dot-technologie is een premium feature, die de liefhebber niet mag missen! 

Het kleurbereik en de helderheid liggen veel hoger dan bij standaard led-tv's. Daarmee wordt kijken naar een SUHD televisie een belevenis. Een ander voordeel van meer praktische aard is dat deze serie televisies door de toepassing van quantum dot een lager energieverbruik heeft.

 

ULTRA HD

Geniet van je favoriete film of tv programma met een Curved Ultra TV. De resolutie van 3840 x 2160 pixels zorgt een optimale beeldkwaliteit en brengt daarmee een ultieme kijkervaring.
Een levensecht beeld en de kleinste details worden zichtbaar. ULTRA HD: Demonstratie klaar bij Huibers Elektrovakzaak!


Full HD:   1920 x 1080 pixels
Ultra HD: 3840 x 2160 pixelsPrecision Black

De Precision Black technologie verbetert het contrast dankzij een optimale lichtproductie en maakt alles nog mooier en spectaculairder.

 

Ultra Black

Om lichtweerkaatsing tegen te gaan, liet Samsung zich bij het ontwikkelen van de Ultra Black technologie inspireren door unieke nano-patronen uit de natuur. Zo is het altijd prettig TV-kijken, zelfs in de lichtste woonkamer.Diep contrast

UHD Dimming optimaliseert contrasten, kleuren en scherpte voor een levensechte beeldkwaliteit. Deze technologie werkt zelfs nog beter dan de bestaande Micro Dimming en zorgt dan ook voor een weergaloze kijkervaring. 

 

 

Hogere snelheden

De krachtige Quad Core processor maakt je Samsung Smart TV een stuk sneller. Hij reageert onmiddellijk op opdrachten en apps worden direct gestart. Ook multitasken met het Multi-Link Screen gaat nu erg snel.


Remastering naar UHD

Samsungs UHD Remastering Engine analyseert content met lagere resolutie en remastert deze automatisch naar UHD. Hierdoor benaderen de scènes de bedoelingen van de maker zo dicht als maar kan.

 
Duik dieper in je content


Auto Depth Enhancer varieert het contrast tussen verschillende gebieden van het beeldscherm zodat het beeld veel diepte krijgt. Een intens meeslepende kijkervaring, gewoon op je eigen TV. 

Netflix, NPO ....
De nieuwe Smart Hub is het vaste toegangspunt voor live TV, apps, games en meer. Je favoriete content is beschikbaar zodra je de TV aan zet. 

 

Thuisbioscoop

Met HDR Pro blijven ook de lichtste gedeelten van je HDR-materiaal goed doortekend. Een echte HDR-bioscoopervaring gewoon in je huiskamer.

 

Snelle draadloze verbinding

Via de ingebouwde Wi-Fi verbind je je Smart TV met internet zonder dat hiervoor allerlei kabels nodig zijn. De omgeving blijft netjes opgeruimd zodat je volop geniet van het schitterende design van je TV.

Peak Illuminator Pro

Peak Illuminator Pro Peak Illuminator Pro verhoogt de helderheid door middel van extra LED-achtergrondverlichting in de lichtste gedeelten van het scherm. De helderheid is twee keer meer als bij Peak Illuminator, zodat deze gebieden nog helderder zijn. Dit betekent bijvoorbeeld dat met straatlantaarns verlichte omgevingen er op het scherm sprookjesachtig uitzien.

Deel je content

Geef foto's, video en muziek vanaf je mobiele telefoon of je PC weer op je Samsung Smart TV met de Smart View app van Samsung. Eenvoudige connectiviteit met de meeste persoonlijke apparaten.   

 

Verbeter je TV geluid

Je wilt ook een beter TV geluid? Sluit je TV dan aan op een soundbar. Of kies voor een draadloze luidspreker uit het assortiment van Samsung. Kom langs voor een demonstratie. Klik hier voor Soundbars.

 

 

   UE65KS7000   

- Beeldformaat: 40 inch 

  - Quantum Dot Smart TV: ja

  - Resolutie: 3840 x 2160 pixels             

  - Precision Black

  - Peak Illuminator

 -  UHD Dimming

  - Active Crystal Color       

  - Apps: Netflix, NPO ...   

  - WiFi en Ethernet                             

  - Quad Core Processor  

  - 1.44 x 90 x 29.3 cm, inclusief voet  

 Huibers Electrovakzaak prijs: 

   € 2899,-  

  BESTELLEN   

bezorg- en installatie service 


 Laan der Techniek 3  |  winkel@huiberselectra.nl  |  0318-513245  |  Gratis parkeren